Alapítványunk

Az iskola több mint két évtizeddel ezelőtt létrehozta a Csákvári Iskola Tanulóiért Alapítványt.

Az alapítvány kizárólag az iskola érdekében tevékenykedik, célja az általános iskola tanulói szellemi, fizikai és erkölcsi fejlődésének segítése, az oktatás, nevelés, technikai feltételeinek támogatása.

Az alapítványt Kuratórium irányítja. Az alapító okirat módosításra került a kuratóriumi tagok változása miatt 2019. évben. A működés az alapító okiratnak megfelelően történik.

Az alapítvány kuratóriumának tagjai díjazásban nem részesülnek, segítő munkájukat társadalmi munkaként végzik. Az alapítvány munkáját segítő személyek (jogászok, könyvelő) szintén díjazás nélkül, társadalmi felelősségvállalás keretében végzik tevékenységüket. Az alapítvány forrásait kizárólag az általános iskola érdekében hasznosítja.

A támogatásokat minden esetben az iskola alapítványának bankszámláján helyezzük el, minden kifizetés innen történik.

Minden forintot nagy gondossággal és odafigyeléssel használunk fel az iskolai ügyek előmozdítása érdekében. Kizárólag az alábbi célok érdekében használhatjuk fel az iskola alapítványának anyagi forrásait: A támogatások minden forintjának felhasználása nyomonkövethető az alapítvány honlapján (www.csita.info.hu) az Eredmények aloldalon. Minden döntést és kiadást közzéteszünk ezen az oldalon. Az alapítvány közhasznú jogállású, így cégek esetében megállapodás esetén hivatalos igazolást állítunk ki a támogatási összegről. Bízunk benne, hogy számíthatunk Önre a jövőben is.

Kapcsolat:

Bokodi Szabolcs elnök
E-mail
www.csita.info.hu