Táboraink

Tisztelt Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan az Erzsébet táborok keretében valósulhatnak meg a napközis jellegű táboraink június 20-tól július 8-ig 3 turnusban az iskolánk épületében. A jelentkezés feltétele 500Ft/fő/turnus részvételi biztosíték befizetése. (Ez a lehetőség a vándortáborra nem vonatkozik.) Az Erzsébet tábor megszervezéséhez hetente minimum 20 fő jelentkezése szükséges. A jelentkezőket 1-8. évfolyamról várjuk!

A táborban ugyanúgy 8:00-16:00 tudjuk biztosítani a felügyeletet és a programokat, mint tavaly. Kézműves foglalkozások, buszos kirándulás, önismereti játékok, sportolási lehetőség, hogy csak néhányat említsünk a gyerekekre váró programok közül. Jelentkezni az osztályfőnöknél lehet a kötelezően kitöltendő szülői nyilatkozat, jelentkezési segédűrlap leadásával (amely papír alapon az iskolában kérhető vagy a honlapunkról letölthető a megfelelő elnevezésre kattintva) és a részvételi biztosíték befizetésével.
Jelentkezés esetén a gyermek csak orvosi igazolás bemutatásával hiányozhat a táborból.

Jelentkezési határidő április 28.

Vándortábor június 29. - július 5.: Idén másodszor kerül megszervezésre ez a tábor az országos Erdei Vándortábor Program keretében. A tábor költsége 36.000Ft. A Bakonyban gyalogolunk és ismerkedünk a helyi érdekességekkel, nevezetességekkel és magával az erdővel, élővilágával. A napi útvonalak hossza 10km körül mozog, a leghosszabb túra a második napon vár ránk, mely közel 20km hosszú lesz. A csomagjainkat idén nem kell magunkkal vinnük két táborhely között, mert ezt a szervezők megteszik helyettünk. Reméljük, hogy az egy hét alatt igazi túrázó közösségé válunk és mindenki büszkén (bár lehet, hogy fáradtan) tekinthet vissza a leküzdött akadályokra!
Jelentkezzetek bátran és túrázzunk együtt a Bakonyban! Kísérő tanárok: Csákány Melinda, Fülöp Mária, Magasi Péter

Ha valaki kedvet érez a túrázáshoz, még jelentkezhet! ;-)