Táboraink

Tisztelt Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan az Erzsébet táborok keretében valósulhatnak meg a napközis jellegű táboraink június 21-től július 16-ig 4 turnusban az iskolánk épületében. Ez azt is jelenti, hogy minimális, 500Ft/fő/turnus jelentkezési összegért lényegesen jobb és több programot tudunk biztosítani a gyerekek számára, mint azt tehettük volna az eredeti tervek szerint. (Ez a lehetőség az alkotótáborra és a vándortáborra nem vonatkozik.) Az Erzsébet tábor megszervezéséhez hetente minimum 20 fő jelentkezése szükséges. Kisebb létszám esetén az eredetileg meghirdetett, önköltséges napközis tábor kerül megrendezésre. A jelentkezőket 1-8. évfolyamról várjuk!

Az angol nyelvi tábor is Erzsébet tábor keretében kerül megszervezésre! Itt a jelentkezőket a 3-6. évfolyamokról várjuk!

A táborban ugyanúgy 8:00-16:00 tudjuk biztosítani a felügyeletet és a programokat, mint tavaly. Kézműves foglalkozások, buszos kirándulás, önismereti játékok, sportolási lehetőség, hogy csak néhányat említsünk a gyerekekre váró programok közül. Jelentkezni az osztályfőnöknél lehet a kötelezően kitöltendő szülői nyilatkozat leadásával (amely papír alapon az iskolában kérhető vagy a honlapunkról letölthető IDE kattintva) és az 500Ft/turnus összeg befizetésével. Természetesen a napközis táborra befizetett előlegből esetlegesen fennmaradó részt visszafizetjük.
Jelentkezés esetén a gyermek csak orvosi igazolás bemutatásával hiányozhat a táborból.

Jelentkezési határidő május 27.

Szülői nyilatkozat a Napközis táborhoz: Szuloi_nyilatkozat_Napkozi.pdfOttalvós Erzsébet táborra is pályázunk a zánkai nyári élménytábor 5. turnusába július 18-23. A gyermekeknek jelentkezéskor 1000Ft-ot kell fizetniük, amit a táborban kupon formájában levásárolhatnak, tehát a tábor ingyenes. A jelentkezőket 4-8. évfolyamtól várjuk!

Jelentkezési határidő május 25. kedd!

Szülői nyilatkozat az ottalvós táborhoz:Szuloi_nyilatkozat__Zanka.pdf

-->