Munkarend április 19-től

 

Munkarend április 19-től

 

Tisztelt Szülők!

A jelenleg is érvényben lévő tantermen kívüli digitális munkarend május 10-ig folytatódik a felső tagozatos diákok számára. Az alsó tagozatos gyermekeknek viszont április 19-től visszaáll a jelenléti oktatás, így számukra minden tanórát rendben megtartunk, hibrid oktatás a központi rendelkezéseknek megfelelően nincs. A délutáni napközis illetve szabad foglalkozásokról hazavihetik gyermeküket.

Az étkezés az alsó tagozatosok számára a jelenléti oktatásnak megfelelően történik. Amennyiben gyermekük részére nem a megszokott módon kérik az iskolai étkezést, kérjük, a változásról értesítsék Czompóné Glázer Andreát és gyermekük osztályfőnökét is.
A felső tagozatosok számára is igényehetnek ebédet, amit ugyanúgy Czompóné Glázer Andreánál jelezhetnek. Az ebéd kiszállítására nem lesz lehetőség, éthordóban tudják elvinni magukkal az ételt.

Szeretnénk továbbá felhívni a felsős diákok szüleinek a figyelmét, hogy az év vége közeledtével minden megszerzett jegynek nagy jelentősége van, ezért kérjük a tisztelt szülőket, hogy győződjenek meg arról, hogy gyermekük milyen mértékben kapcsolódik be az online oktatásba, milyen mennyiségben és minőségben küldi vissza a feladatokat.

Tájékoztatni szeretnénk az alsó tagozatos tanulók szüleit, hogy a mai napon (április 16-án) újabb adag kéz- és felületfertőtlenítőt vittünk át a Szent István utcai épületbe, hogy bőségesen rendelkezésre álljon már a nyitás idején is. Kérjük, közös erővel tartsunk be minden járványügyi óvintézkedést!

Az alapfokú művészetoktatás továbbra is online formában zajlik.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak bizalommal gyermekük osztályfőnökéhez!