Alapítványi

Letölthető alapítványi dokumentumokSzeretnénk megköszönni mindenkinek, aki az eddigiekben is támogatta a Csákvári Iskola Tanulóiért Alapítvány munkáját adója 1%-nak felajánlásával!
Az éves adóbevallás során a személy jövedelmadó 1%-át továbbra is felajánlhatja az iskolai alapítványnak, ami segít abban, hogy még jobb oktatási környezetet teremtsünk.

Az iskolai alapítvány célja az iskolánkban tanuló gyerekek és a tanárok támogatása. Minden felajánlott forintot az iskolában dolgozók kérései és igényei alapján használunk fel. Az alapítvány teljesen társadalmi munkában látja el feladatait, minden döntés és kiadás nyomonkövethető az alapítvány honlapján: http://www.csita.info.hu.

Fontos lehetőséget jelent ez számunkra és szép eredményeket értünk már el a támogatások segítségével.
Kérjük, vegye fontolóra a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlását az iskolai alapítványnak, és segítsen nekünk továbbfejleszteni az iskolai közösségünk életét.


Mivel sokaknak a NAV automatikusan elkészíti a bevallást, kérjük, hogy rendelkezzenek, ne hagyják elveszni a forrást, minden ezer forint számít az iskolának! Hogyan?
Nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatja be:
• az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
• az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltésével, amely a lenti szjatanulo.pdf linkre kattintva letölthető.


Május 20. előtt bármikor lehet rendelkezni az 1%-ról, akár ma is!


A kiválasztandó szervezet azonosítója: 18485842-1-07
Név: CSAKVARI ISKOLA TANULOIERT ALAPITVANY

Minden hozzájárulás számít, és együtt hozhatunk létre pozitív változásokat az iskolánkban. A következő linkre vagy a képre kattintva letöltheti és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére adóbevallásával együtt megküldheti nyilatkozatát, mellyel segíti munkánkat!

szjatanulo.pdf

Tájékoztató a Rendelkező nyilatkozat kitöltéséről, visszaküldéséről